A főiskola mellé

Az ember életében az egyik legnagyobb esemény az érettségi, és az utána következő önálló és saját élet kialakítása, amit persze egyszerre vár az ember és egyszerre rémül meg tőle. Én legalábbis megrémültem, hiszen pontosan láttam, hogy ebben az időszakban már elkövetkeznek azok az események, problémák és helyzetek, amikor önállóan kell megoldást találnom és helyt állnom. Persze a szüleim indig is ott fognak állni a hátam mögött, és egyfajta védőháló mindig is lesz, ebben biztos vagyok, azonban koránt sem mindegy, hogy valamit megoldanak helyettem, vagy éppen nekem kell mindent megcsinálnom a feladatok tengerében. Persze ezt mindenki gondolja már a legelején, hogy nem lesz egy könnyű feladat, de én kifejezetten még az átlagnál is nehezebben éltem meg azt hiszem. Már ott tartottam, hogy a kiadó szoba keresés miatt az egész sulit visszamondom, mert egyetlen egy olyan szobát nem találtam sajnos, ami jó áron és megfelelő minőségben segített volna megoldani a lakhatási problémáimat a főváros területén.

Keresgéltem én lelkesen, de sajnos a magánhirdetések között nem hogy megfelelőt nem találtam, hanem egyre nagyobb csalódások értek. Rá kellett döbbennem, hogy iszonyatosan fontos a körültekintő választás, hiszen nem csak az a baj, hogy egy évre köt az ember szerződést általában a kérés szerint és iszonyatosan sok kaukciót ki kell fizetnie, hanem egyben az is, hogy ha mondjuk a rezsi díjak alakulása nem úgy alakul, ahogyan azt a tulaj első körben ígéri, akkor hihetetlen összegeket kell pluszban előteremteni havonta, amitől egyenesen rettegni kezdtem.

Ezek után az egyik nagyon jó ismerősöm ajánlotta a Global Best Property Zrt. képviseletében tevékenykedő kiadoszobabudapest.hu csapatát, akik hihetetlen gyorsan és hatékonyan tudtak nekem segítséget adni, hogy 7 kerület kiadó szoba tekintetében el tudjak jutni a legjobb választáshoz minden szinten. Mind árban, mind minőségben iszonyatosan jó választási lehetőségeket tártak elém, aminek a végeredményeként most már elmondhatom, hogy a tökéletes kiadó szoba lett az enyém. Imádom. Nagyon közel van az egyetemhez, át tudok sétálni akár, és egyben szórakozási lehetőségekkel sem szűkölködik, azonban nyugodt és csendesnek mondható. Egy szóval szuper. A lakótársak pedig egyenesen jó barátok lettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.