A lányom új kedvenc oldala

Valamelyik nap a lányom hazajött az iskolából és ujjongva mondta el, hogy van egy meglepetése, aminek én is biztosan nagyon fogok örülni, mert pár évvel ezelőtt még mindig együtt csináltunk valamit, amit most újra elkezdhetünk, mert talált rá megfelelő és kényelmes megoldást. Megmondom őszintén, hogy fogalmam sem volt először, hogy miről lehet szó. Reménykedtem benne, hogy a matek jegyét javította ki hihetetlen gyorsasággal, de aztán rájöttem, hogy amiatt nem lenne ennyire lelkes, és azt biztos nem fogjuk együtt művelni, mert valamilyen oknál fogva gyűlöli. Aztán már végképp nem tudtam hogy mire véljem a hatalmas örömét, mire rájöttem, hogy bizony az avon a kulcsszó.

Régen ugyanis hosszasan lapozgattuk együtt hétvégente az avon katalógust, amolyan anya-lánya program volt, és tényleg sokat nevettünk közben. Élveztük mindketten. Mintákat rendeltünk, új dolgokat próbáltunk ki és közben észrevétlen a kislányomból szinte felnőtt nő lett, aki tudta mit mire kell használni, hogyan fesse magát, hogyan ne, mert nem igazán áll jól neki, hogyan viselkedjen egy erősebb sminkben és hogyan egy lazábban.

Most pedig mutatott egy oldalt, a pipereshop oldalát, ahol ugyanezt meg tudjuk tenni, kényelmesen, katalógus és minden más nélkül, a kényelmes kanapéról. Az én középiskolás nagylányom visszavágyik a kislány énéhez, és nem létezik olyan dolog, ami miatt én ne adnám meg neki a lehetőségét, hogy egy héten legalább pár órára megint gondtalan tini legyen, akinek a legnagyobb feladata az, hogy rávegyen, rendeljek neki egy vörös rúzst, mert ki szeretné próbálni. Hétvégén tehát indul a program, és a legszebb az egészben, hogy én is rettenetesen várom, mert hihetetlen feltöltődés amikor a gyerekkel ketten, a mi kis saját világunkban vagyunk és nincs semmi probléma, semmi gond, feladat, csak mi ketten és a felhőtlen időtöltés.