A legjobbak, a legjobb eredményekkel

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy elejét véve mindannak, ami a múlt nyáron történt velem, hogy egyszerűen befagyasztottak minden rendezvényt, és igazság szerint egyetlen helyre sem tudtam elvinni az egyedi ásvány ékszereimet, nem úgy, mint annak előtte, csináltatok egy weboldalt. Én ugyanis a facebook oldalakat nem igazán kedvelem, és nem is nagyon lenne kedvem ezzel foglalkozni, egy weboldal azonban más, onnan tudnak az emberek nézelődni, fel tudom tölteni a kis ékszereimet, még akár rendelésre is tudnék a segítségével egyedi paraméterek alapján gyártott ékszereket készíteni az érdeklődők számára.

Persze egy ilyen oldal megálmodása és megalkotása sem könnyű dolog, igen sokat dolgoztam az előzetes terveken és magán a design elemek kinézetén is, hiszen egy egyedi ékszereket gyártó weboldal muszáj hogy szép és kifinomult legyen, beleértve a logót is és minden más elemet, és hála a jó égnek azt mondhatom, hogy a webes ember is tökéletes munkát végzett, amit az is mutat, hogy az oldal már fél év működés után olyannyira felkapott lett, hogy szinte várólistát kell kialakítanom a rendeléseket illetően, annyian szeretnének az ékszereimből.

Ehhez persze kellett még egy nagyon fontos dolog, ami nem is nekem, hanem az édesanyámnak jutott eszébe, miszerint szükség lesz egy ennyire kifinomult és gyönyörű oldalra gyönyörű képekre is, és ne én akarjak már termékfotókat készíteni, hanem bízzak meg valakit, aki ehhez ért és ez a szakterülete. Hiszen, ha valamit csinálunk, azt csináljuk tökéletesen vagy sehogy. Ennek keretében érdeklődni kezdtem, hogy ki tudna benne segíteni, és rá is találtam a https://fotodastudio.hu/ csapatra egy nagyon kedves ismerősöm ajánlása alapján, és azt kell mondjam, hogy az édesanyáknak mindig igaza van, de az enyém most kifejezetten beletrafált, ugyanis náluk jobb szakembert biztosan nem találtam volna erre a feladatra, olyan ámulatba ejtően szépek ezek a képek. Mondanom sem kell, hogy nem igazán van sem reklamáció, sem panasz, mert annyira élethűek és részletgazdagok ezek a képek, hogy mindig mindenki pontosan tudja mit rendel és azt is kapja. Maximálisan elégedett vagyok. A legjobbakat találtam meg, a legjobb eredményekkel.