Az új pályázati sikerünk

Amikor családilag úgy döntöttünk, hogy belevágunk a vállalkozói létbe még fogalmunk sem volt, hogy nem az lesz a legnagyobb feladatunk, hogy megfelelő könyvelőt vagy ügyvédet találjunk, hanem hogy folyamatosan, évről évre növelni tudjuk a gazdaság méretét, a termelés nagyságát. Egyre többen keresik ugyanis a termékeinket, hiszen iszonyatosan odafigyelünk arra, hogy csak és kizárólag olyan termékeket vigyünk a piacra és adjunk az emberek kezébe, mint amit mi is szívesen fogyasztanánk. Egészséges, friss, permet nélküli zöldség és gyümölcsöt, ha manapság bio elnevezésen kell ezt illetni, akkor bio termékeket, az én véleményem szerint pedig a normális zöldség és gyümölcs állományt. Én nem gondolom ugyanis, hogy annak kellene kitüntetett szerepet adni, ami a normális, vagy ami egészséges, de ez a világ nem pontosan úgy működik, mint ahogyan én gondolom, ezért is vihetik annyira sokan a termékeinket.

Ma már ott tartunk, hogy akkora területet kellene művelnünk, hogy az összes hozzánk forduló ember igényeit ki tudjuk szolgálni, amit egészen egyszerűen a kétkezi munkával már nem tudunk ellátni. Persze elég kevés emberre számíthatunk munka gyanánt, mert nagyon kevés a piacon a kétkezi, megbízható és minőségi munkát nyújtó munkavállaló, még úgy is, hogy azt gondolom, elég jó munkabért kínálunk mindenkinek. Éppen ezért pályázatírásba kezdtünk, és bizony büszkén mondhatom, hogy ma már egy gréder és egy traktor is segíti a munkánkat.

Persze nem lenne ennyire sikeres egyik pályázatunk sem, hogy ha a beszerzésben nem az Umwelt csapata nyújtana nekünk segítséget, hiszen ők nem csak a gyors és jó áron történő beszerzés feladatában nyújtanak kiemelkedő szolgáltatást, hanem bizony iszonyatosan nagy támogatást nyújtanak a kiválasztás területét illetően is. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha traktor, gréder, eke vagy altalajlazító beszerzésében töri a fejét, mindenképpen vegye fel velük a kapcsolatot, mert biztos vagyok benne, hogy maradéktalanul elégedett lesz a szolgáltatásukkal és a segítségükkel.