Egy új csoda

Nem tudom ki hogy van vele, én nem vagyok az az egész nap az interneten szörföző és keresgélő ember, szeretek boltban vásárolni, és nehezen próbálok ki újdonságokat, új termékeket. Még ezt tetézi, hogy amit egyszer már megtalálok és megszeretek azt viszont nehezen váltom le. Egyszóval nem vagyok az internet álma vásárlói tekintetben sem, de azért néha velem is előfordul, hogy beszippant egy kicsit, és ilyenkor bizony azon kapom magam, hogy mindig rendelek is valamilyen kis újdonságot, kisebb találmányt, általában olyanokat, ami a női életet hivatott segíteni.

Most is így történt ez, amikor nézegettem a cipőket, és onnan valahogy elkeveredtem a női vezetők világához, ahol azt fejtegették vajon tényleg rosszabb vezetők-e a nők vagy egy általánosító igazságtalan nézet ez. Innen pedig eljutottam egy kis cikkhez, ami egy új terméket mutatott be, hogy a nők számára mennyire káros az egésznapos vezetés, mert tönkreteszi a cipőket és egyáltalán nem tudnak ezen segíteni, csak váltócipő használatával, ami egyrészt kényelmetlen, másrészt macerás is nagyon, nem beszélve arról, hogy nagyon időigényes is sokszor.

Hát itt bemutattak egy kis találmányt, a heelgood cipősarokvédőt, ami nem csak hogy nagyon kis csinos, rengeteg színben kapható, hogy illeszkedjen a szetthez, de hihetetlen védelmet is nyújt, mert a folyamatos pedálhasználat a segítségével nem roncsolja szét a cipők sarkát, legyen az magas sarkú vagy lapos talpú egyaránt.

Hát én rendeltem egyet és kíváncsian vártam az eredményét, ami nagyon meg is lepett, mert hihetetlen jó ez a kis termék. Azóta már másodszorra rendeltem, és az egyik barátnőm is ezt kapta tőlem a szülinapjára, mert tudom, hogy neki nagyon sok problémát okoz a cipőjének a folyamatos roncsolódása. Azóta már nem csak én, de ő is nagyon hálás ennek az új kis csodaterméknek.