Közös kedvencünk

Amióta felnőttnek mondhatom magam, és saját életet alakítottam ki, dolgozni járok, közben igyekszem figyelni a helyes táplálkozásra, rendszeresen mozgok, nagyon kevés időt töltöttem az édesanyámmal. Valahogyan mindig is hiányzott, de ezt csak most ismertem fel, amikor elkezdtek mindenféle lelki tüneteim kialakulni, kicsit depresszióba hajló hangulatom lett, és rá is jöttem, hogy hiányzik a közös időtöltés. Amikor ezt elmondtam neki nem igazán lepődött meg. Elmondta, hogy neki is nagyon hiányzik mindaz, amit közösen csináltunk régen a sok kirándulás, a barangolás az üzletek között, a nézelődés, a vicces ruhák felpróbálása, de sokra ezek közül most a járvány helyzet miatt nincs is nagyon lehetőség.

Ekkor azonban eszébe jutott valami. Eszébe jutott, hogy amikor kamaszodni kezdtem mennyire élveztem, ha belóghatok a hálószobába, és játszhatok a smink termékeivel. Persze ő erről majdnem mindig tudott, de most elárulta, hogy úgy tett, mintha nem vette volna észre, mert nem akarta elrontani az örömömet és a játékomat. Így tehát egyszer csak megmutatta nekem az avon újságot, és attól kezdve minden hétvégén azzal szórakoztunk szombat délután, hogy az avon újságot nézegettük és elmagyarázta szépen mi mire való, mi hogy kell használni, és eljött az idő, amikor meg is mutatta nekem ezeket a smink termékeket és a használatukat is megtanította.

Most pedig azt találta ki, hogy mivel ő a https://pipereshop.hu/ oldalról rendeli már ezeket a termékeket, mi lenne, ha közösen néznénk végig az oldal kínálatát, az akciókat, rendelnénk, és ha megérkeznek ezek a termékek ki is próbálhatnánk őket. Kaptam tőle egy sminkes táskát, és így én is hozhatom a saját smink termékeimet és azóta közösen is szoktunk sminkelni. Ma már én is tudok neki újdonsággal szolgálni és új dolgokat tanítani. Nagyon élvezzük ezeket a közös programokat. A tüneteim pedig elmúltak. Persze azóta mindkettőnk kedvenc oldala a pipereshop lett.