A vászonképek világa

Én nem is olyan régen kerültem kapcsolatba a vászonképek világával a https://szalaibalazs.hu/ oldalon. Egy ismerősöm ajánlotta, mert panaszkodtam neki, hogy az édesanyám új irodájába kellene valami ajándékot vennem, de fogalmam sincs hogy mit. Szeretnék valami kiegészítőt, ami azért emlékezteti a gyerekkoromra, de nem szeretnék családi képet, mert hát az nem irodafalra való dolog. Annak a családi házban a helye. Gondolkodtam valamilyen vázán vagy egyéb kerámián de nem érzem úgy hogy megfelelő ajándék lenne, és hát tanácstalan vagyok mert fogalmam sincs honnan tudnék ötletet meríteni.

Ő mondta, hogy biztosan örülne édesanyám, hogy ha valami kiegészítőt kapna a falra tőlem. Az általában az irodákban mindig nagyon nehéz ügy, és nem tudnak vele mit kezdeni, biztosan örülne, ha tőlem kapna rá valamit, főleg ha még a gyerekkoromra is emlékeztetné. Mondjuk egy festményt vagy vászonképet. Egy szép tájképet vagy valamit el tudna képzelni ajándékként neki. Nekem nagyon meg is tetszett az ötlet. Ő pedig elmondta, hogy a szalaibalazs.hu oldalon vannak a legszebb tájképek vászonkép formájában.

Gyönyörűek a képek színei és a kompozíciók is, és hát különböző méretben lehet választani a képek közül. Nekem meg is tetszett egy Balaton vászonkép, de egy Tapolcai kép is volt az oldalon, ami gyönyörű volt, és mindkettő a gyerekkorom szép emléke, mert sokat nyaraltunk Tapolcán és a Balcsin is. Meg is rendeltem először a Balaton képet, később pedig úgy döntöttem, hogy párban mégis szebbek lennének, ezért megrendeltem a Tapolca képet is. És most már így, hogy mindkettő ott díszeleg az irodája falán biztos vagyok benne, hogy a legjobb választás volt. És persze édesanyám is nagyon örült a kis meglepetésnek.