Én mindig is azon a véleményen voltam, hogy minden embercsoportnak azon a területen megtermett ételek tesznek jót, ahol épp született és él, vagyis én azt mondhatom, hogy sosem voltam odáig a tengeri herkentyűk világáért. Ahányszor én nyaralni mentem vagy voltam mindig kihagytam ezeket az ételeket, mert valahogy már a szaguk sem vonzott. Nem is értettem, hogy a férjem miért van ennyire oda ezekért az anyagokért és ételekért. Aztán persze az egyik meglepetés szülinapja alkalmából úgy döntöttem, hogy meglepem azzal is, hogy én is készítek otthonra ilyen ételeket, mint ha a tengerparton lennénk, és hát főzés közben valahogy muszáj volt ezeket is kóstolni, és azt mondhatom, hogy azonnal bele is szerettem ebbe az ízvilágba. Persze én nem tudtam, fogalmam sem volt, hogy milyennek kellene lenni ezeknek az ételeknek, de a férjem szerint finomabbak lettek mint a tengerparton szoktak lenni, így azt gondolom, hogy nem lőttem mellé.
Azóta már rendszeresen fogyasztunk ilyen ételeket. Rendszeresen rendelek az oceanfood oldaláról házhoz alapanyagokat, mint norvég lazac, garnéla vagy tonhal, de a tintahal is nagy kedvenc lett már az elmúlt időszakban. Persze tudom én hogy sokan idegenkednek ezektől az alapanyagoktól, mert úgy gondolják, hogy nagyon nehéz elkészíteni őket, és hát a beszerzést is nehéznek találják, de azt kell mondjam, hogy az oceanfood oldaláról már pillanatok alatt meg lehet rendelni ezeket és házhoz is szállítják a termékeket. Én maximális szinten meg vagyok velük elégedve és a termékeik is nagyon finomak, és iszonyatosan kényelmesen be lehet őket szerezni. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni aki őket és a termékeiket választja.